Hair Tattoo Academy

Ook Hair Tattoo Artiest worden?

Ben je Kapper, barber, PMU- artiest of heb je een schoonheidssalon?

Meld je dan aan bij Hair Tattoo Academy. Deze opleiding is op dit moment de eerste en enige opleiding in zijn soort binnen Nederland.

Het is daarnaast ook de enige opleiding in Nederland waar je volgens de internationale normen en standaarden opgeleid wordt tot pigmentatie artiest (SMP- artiest).

Train met experts

Hair Tattoo Training wordt binnen Hair Tattoo Academy gedaan door een internationaal gecertificeerde expert trainer. De aangeleerde technieken zijn gebaseerd op de algemeen geldende internationale technieken en werkmethodes van wereldwijde Scalp Guru top- trainers.

De docenten volgen jaarlijks trainingen om hun vaardigheden op pijl te houden.

Vul hieronder je voornaam en email adres in en ontvang een gratis brochure met meer informatie over Haar Tattoo en de Haar Tattoo Academy.

Geen ervaring nodig

Heb je nog geen ervaring in de pigmentatie wereld? Geen enkel probleem. De trainingen zijn op maat en gebaseerd op de ervaringen van de cursist.

We hebben alle geduld voor je om je het vak grondig te leren waarbij we naast theoretische kennis je alle vaardigheden (skills) aanleren om uitstekende resultaten bij toekomstige klanten te kunnen garanderen.

Doorgaans is het dus inhoudelijk een praktische training waarbij je met veel vertrouwen in je eigen kunnen zult eindigen.

Na afloop zullen we alle afgestudeerden met blijvend support en advies blijven voorzien zodat we je succes kunnen blijven garanderen. Het gaat er immers om dat ook jouw toekomstige klanten met 100 procent tevredenheid naar huis gaan.

Jaren van ervaring

Ondanks dat Hair Tattoo een nieuwe revolutionaire techniek is, vinden we het super belangrijk dat intensieve kennis en ervaring leidraad moet zijn. Internationaal zijn er meerdere bedrijven die deze training aanbieden en je daarna meteen loslaten in het werkveld. Dat is nooit de werkwijze van onze Academy.

Door Patrick’s jarenlange ervaring in het lesgeven als gecertificeerde leerkracht/trainer krijg je als gecertificeerde Hair Tattoo artiest o.a. antwoord op dunner wordend haar bij mannen, alopecia, vrouwelijk haarverlies, hoofdlitteken behandeling, mannen met haartransplantatie en baardtattoo. Het E-learningmateriaal wordt ge-update op basis van deelnemerevaluaties.

Hair Tattoo by Patrick heeft de volgende trainingsopties:

Ontvang de gratis brochure met meer informatie over Haar Tattoo en de Academy. Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de brochure direct in je inbox.

Online brochureHair Tattoo

Micro Hair Pigmentation (Hair Tattoo of Scalp Tattoo) is vrij nieuw in Nederland. Wil je meer weten, download dan de gratis online brochure hieronder. Hierin lees je wat haar tattoo precies is, hoe de behandelsessies in zijn werk gaan, hoe je jouw nieuwe look het beste kunt verzorgen en zie je voor en na resultaten van mijn klanten.