Resultaten

“De MHP ziet er heel natuurlijk uit. Ik heb het gevoel dat ik mijn haar terug heb.”

Jan Kurmasela

“Vroeger kreeg ik bijna dagelijks vragen over mijn kaalheid. Nu ik MHP heb laten doen, heb ik geen enkele vraag meer gehad. Alleen opmerkingen dat ik er zo goed en jonger uitzie.”

Joshua Honig

“Met deze nieuwe look straal ik kennelijk zelfvertrouwen uit. Ik merk dat ik serieus genomen word. Heel belangrijk bij mijn werk in de beveiliging.”

Roy de Lor

“Patrick snapte precies hoe ik me voelde en nam uitgebreid de tijd voor me. Jarenlang heb ik petjes gedragen om mijn hoofd te verbergen en vermeed ik activiteiten als zwemmen. Haargroeimiddelen hielpen niet en net als Patrick had ik te weinig donorgebied om een haartransplantatie te laten doen. Een haarwerk leek me ook niks. Nu met MHP kan ik weer doen wat ik wil en hoef ik niet meer over mijn kaalheid na te denken. Wat een bevrijding. Ik ben zó blij dat ik die stap heb gezet.”

Kevin Hougardy

Online brochureHair Tattoo

Micro Hair Pigmentation (Hair Tattoo of Scalp Tattoo) is vrij nieuw in Nederland. Wil je meer weten, download dan de gratis online brochure hieronder. Hierin lees je wat haar tattoo precies is, hoe de behandelsessies in zijn werk gaan, hoe je jouw nieuwe look het beste kunt verzorgen en zie je voor en na resultaten van mijn klanten.